Майдан вируе, укр

Владимир Кодебский
Майдан вирує

Майдан вирує
І мітингує,
Бо владне зло
Вже допекло.

Майдан вирує,
Народ бунтує,
Бо ллється знов
Дитяча кров.

Майдан вирує,
Прем‘єр не чує
Народний гнів,
Волинь і Львів.

Майдан вирує,
Хоч вітер дує.
Мороз і сніг
Єднає всіх!

Майдан вирує,
І це не всує!
І правди тут
Доб‘ється люд!

Майдан вирує
І він врятує
Свій рідний край.
Народ, вставай!

Майдан вирує
І він віщує:
Провладний гріх
Зіб‘ємо з ніг!
     * * *