Президенту Укрiни Вiктору Януковичу

Геннадий Сивак
Президенту  України  Віктору Януковичу.



 Приміть серцем  прецедент,
Гляньте на майдани,
У  цей ключовий момент,
Відніміть кайдани…

Підніміться  до народу,
Знайдіть мову  спільну,
Дітей Заходу і Сходу,
Та  Державу сильну

Не доводьте до розводу,
Бережіть родину,
Мирну укладіть угоду,
Шкодуйте  Вкраїну.

Уряд  у відставку швидше…
За  дітей  побої,
Для народу буде ліпше,
Люди не ізгої…

Разом, відпустіть невинних,
Винних покарайте,
Прикладів чимало чинних ,
Лиш,  з вогнем не грайте.

Час біжить, мов вітер віє…
Вчить Господь віками,
Де  Європа, де   Росія?
Йти їм поруч з вами…

Президенте, схаменіться…
Слід боятись Бога,
Знай, кровиця не водиця,
В майбуття дорога…


Автор  Геннадій  Сівак.
9    грудня  2013 року.