Навiщо?

Его Загадка
Навіщо мені ця жага до любові,
Якщо та любов народжує біль?
У моєму серці і так мало крові,
Її всю всмоктала просипана сіль.

Навіщо мені ця жага до любові,
Коли та в мені народжує жах?
Були ми з тобою на вічність готові!
Однак за планом нас чекав крах.

Отже, навіщо жага до любові,
Коли та йде вногу із сумом нічним,
Руйнує миттєво клітини нервові
І робить страждання вічним, звичнИм?