Литися i литися без краю...

Борис Смыковский
Литися i литися без краю
Сонячному вітру до душі.
Битися крилами без угаву
Чорним крукам, що закрили світ.
Тисяча минула друга літ,
Всім загиблим згублено вже лік,
Ллється світло, ллється знов до всіх.