I знов душа палаe на вогнi...

Борис Смыковский
І знов душа  палає на вогні,
На вогнищі прикутая за руки.
І мукою ті руки проросли,
Перетворились в кришталеві крила,
В які світи               
                дорогу біль відкрила?
Cкажи, чи слід
                молитися услід?