Евросоюз

Владимир Кодебский
           Євросоюз

В регіоналів є прогрес:
Вони уже не йдуть в ЄС!

Бо всі, так звані, регіони
Не люблять дуже ті закони,

Що всім боронять угорі
Великі брати хабарі.

А Божа заповідь - не красти, -
Ну, не підходить їм. І баста!
                * * *