Турман вий пояс в д Nuga best

Владимир Кодебский
                * * *   

Турманієвий пояс від Nuga best

Турманієвий пасок –
Це людям, просто, клас!
Не треба, навіть, ласок,
Чи пестощів для нас.

Це виріб не банальний:
Хворобам різним – хрест!
Це пояс унікальний!
Спасибі, Nuga best!
                * * *