Серед сотн очей

Анастасия Наконечная 2
Серед сотні очей я шукаю твої-
дивовижно-безмежні,як море.
Лише ти запалив того щастя вогні,
що горять як яскравії зорі.

Прихились і почуй:моє серце стучить
вже по-іншому,..тільки з тобою.
Я очей твоїх бачу небесну блакить,
я в захопленні поряд з тобою!

Серед тисяч шляхів,серед тисяч доріг
випадково тебе я зустріла.
Я зізнаюсь тобі- ти мені допоміг
відродити згублені крила...!