Грудень у груди стука

Олеся Райська
 Грудень у груди стука -
Загрудневію знову...
Серцю знайшлась наука:
Клякне – шукає слово.
Те, що у безкінечність
Із  під снігів та туги
Знайде свою доречність…
Не охолонуть губи,
Та й не втомляться руки.
Сплять єрихонські труби:
Час їм мовчати. Круки
Лише кружляють. Зимно
Я все шукаю слова,
Вірю, мабуть, наївно
В першооснову....
ОСНОВУ.......