I still keep missing you...

Наталия Блок
I still keep missing you, my pal
I miss exchanging letters, mails.
I miss your tender message notes
I still keep missing you (three dots)
Your voice over the phone was hot,
And my reply was all-a-mort
Words’ game, all jokes, smiles, laughs
Oh, those were the best delights
And later restaurant, vine, cab
Like moment’s touch of your soft hand
One, but so timid kiss of yours
Which woke up my body’s joys.
I still keep missing you, my pal
How did you get into my fate?
You are my joy, and my deep grief
You drew on, then you make retreat
I’m full of waiting, love, and passion
I need one line of your affection
I still keep missing you…

http://www.stihi.ru/2012/02/20/1403
Inna F.
          
Я всё ещё скучаю по тебе -
Такой весёлой нашей переписке,
По тёплым эcэмэсовским запискам -
Я всё ещё скучаю по тебе…
Твой голос в телефоне сексуальный
И мой ответ немножечко печальный,
Игра словами, анекдоты, смех –
Ах, не было прекраснее утех!
А после - ресторан, вино, такси,
Как мимолётное, касание руки,
Один, но очень робкий поцелуй
По телу, что разлился сотней струй…
Я всё ещё скучаю по тебе.
Откуда взялся ты в моей Судьбе?
Ты моя радость и моя печаль,
То приближаешься, а то уходишь вдаль.
Полна я ожиданий и любви -
Ты только строчку ласки напиши.

Я всё ещё скучаю по тебе…

         ***

 Инна Френк to R.S.
  21 июня 2010
фото из Интернета