Колодец памяти

Принцалександр
Колодец памяти моей наполнила тоска-печаль.
В нем отражение твое я вижу сквозь разлуки даль.
Напрасно разум мне твердит, что бесполезно сожаленье ...
С тобою сердце говорит, в тебе черпает вдохновенье.
----
Well of my memory is filled with you amidst quite boring sad existence.
Reflection of your image I still see through separation distance.
In vain my mind tells me that useless is compassion ...
My heart still speaks to you, in you it draws inspiration.