Ось такий вiн, Купiдон...

Наталья Юмагужина
У  сусiдки   мабуть  скоро
Повилазять    очi...
Бiля    тину   стереже
Мене   до   пiв  ночi.

I   якого   дiдька,
I чого  їй   треба ?...
Чи   ревнує   до   Миколи
Чи   " чешуться "   ребра.

Тiлики   руки  примостила
Миколi   на   плечi,
А   вона  вже    верещить:
-" Галю,  добрий   вечiр! "

Каже,   що   на   мiсяць
Вийшла   любуватись,
Не   дає   спокiйно
З   милим   цiлуватись.

Миколi   я    шепнула
- " Ти   мiй   Купiдон! " 
А   сусiдоньцi  почулось
Їду   за   кордон...

Зранку   батько   репетує,
Мати   бьє   iстерику
Позбiгалось   пiв   села,
Їду   до   Америки...