Землякам

Юлия Кругляченко
 


Рідні браття українці
 Піднімем прапор і герб ми
 І заспіваемо ми пісню
 Про силу духу без ганьби

 Так ,ще не вмерла Україна
 Ні її слава і ні воля
 Бо ще не всіх нас підкосила
 Чорнобильська злая доля

 Українці мої брАти
 Щож Чорнобиль брати?
 Коли чуеш тільки лайки
 Від хати до хати...?

 Ох ви браття,рідне моє
 Ніде правди діти...
 Схід із заходом воює
 Повстають і діти!

 Рідні браття Українці
 Ось наша Країна
 Тож не треба мені братці
 Червона калина...

 Але ,щож сказати легко
 Сердце моє плаче
 Як згадаеш своє-гірко
 Не треба іначе...

 Рецензия на стих Земляка  Коштуры Василия-"Вставаймо!"