Я была на войне

Елисавета Град
Я була на війні...Я сьогодні, була на війні,
Де вбивали,калічили,рвали і нищили душі...
Тут мій ангел безкрилий ,припав до святої землі...
Я померла сьогодні...А він вберегти мене мусив...

Я була на війні...Я сьогодні,була на війні!
Так боліло мені,але я над тим болем володар...
І той кат,що вбивав,нічогісеньки не зрозумів,
Що кістки то мої,а не ті,що їх кинув господар...

Я була на війні...А тепер,я лечу до зірок...
Я щосили махаю привіт,моїм мамі і тату...
Я була на війні!Мій останній і перший урок.
Лиш тепер зрозуміла,чому не пускали із хати...

(с)Тетяна Шевцова 01.12.2013.