С м бер з

Лара Максименко
(с. Білозір"я)

Стрункі берези простяглися гаєм,

Їм осінь коси золотаві розплела,

Жовто-гарячим і сріблистим плаєм

Доріженька до річки проросла.

 

Хоч крадькома імжичить сніг на роси,

І сонце заховалось за тини,

Не посивіють у березок коси

Не згасне цвіт дівочої краси.

 

05.10.2013р.