Слава Украине!

Саша Соловьева-Румянцева
Здолаймо ми владу!
Здолаємо зраду!
Вперед Україно!
Моя ти країна!
Така нерушима!
Всі разом зібрались!
Тепер то ти наша!
З під влади звільнімо!

Що ж, ненька, з тобою зробили?
Тебе знову кров’ю твоєю полили.
Та люди всі мужнії разом з тобою!
Бо ти породила і нас ти зростила!

Здолаймо насилля,
Що коїться поруч!
Вперед Україно!
Моя ти країна!
З тобою ми разом!
Сьогодні повстали!
Тебе збережемо!
Як давнєє плем’я.

Борімося разом!
І все подолаєм!
Ми вищая сила!
Що вас загасила!
Ти тут породила
Людей що страйкують
Ти нас спорудила
За тебе лютують!

І маємо сили!
І мужність з собою
Вперед Україно!
Назавжди з тобою!