Пiвнiчнi марення зрушеного на всю голову

Ицхак Скородинский
Північні марення зрушеного на всю голову перестарка – поп-мурлиці...
 
У безсонні, я марив про те, як  хотів би, щоб губи солодкі твої,
хоча би, цією шаленою ніччю мені муркотали…
Щоб лише мені!
Улюблені пісні про… 
Шовковисте кохання між нами… 
То ж, я розумів, що…
Що тьма нас, таких, як і я, а ти…
Ти!!!

Всіхня!!!
 
Що мрії мої – в порожнечу, але, ну, хоча би, цією запеклою ніччю,
хотілося, ох, як хотілося вірити, що…
Що солодії губи твої муркотали всю нічку, мені…
Лише мені…
…І щоб я, щоб заснув, щоб заснув, щоб заснув!!!
Назавжди…