Нас ведуть шляхи Господнi...

Геннадий Сивак
Нас  ведуть шляхи Господні,
Йди вперед,  не прогрішай…
  Майбуттям  живи  сьогодні,
Та  пильнуй  свій  рідний край.

Все бери, мене лиши…
Кличе європейська хата,
Глянь яка вона завзята,
Дивись, ненько не спіши…

Може й треба готувати,
Цей жаданий договір,
Перед тим як підписати,
Все ретельно перевір.

Та з сусідом не сварися,
Доля пов'язала  нас,
Та обличчям повернися,
У складний нервозний час…

Постановник  ділить ролі,
Спізнається друг в біді,
Але це не примхи долі,
Ні сьогодні, ні тоді…

Білий  Світ -   для всіх родина,
Але  стежку залиши,
Щоб розквітла Батьківщина,
Україно, підпиши…

Тільки при одній умові,
Щоб народ щасливо жив,
Уряд  чесно всім служив,
Не роз'ятрював основи…



Автор   Геннадій  Сівак.
29  листопада  2013 року.