Про зиму

Дианочка Сердюк
Розходилася зима!
Сніг у полі сіє.
Поспішає до села
та вітрами віє.

Несе сніг лапатий,
на двори і хати,
і усі куточки
замете в садочку.

Наче біле полотно
буде поле. І село
стане біле, чисте,
таке урочисте!