Сутiнки львiвських вулиць

Леся Романчук
Сутінки львівських вулиць.
Вийду в туман, мов заміж.
Я тобі вже минулась.
Ти ще цього не знаєш.

Я у людському лісі.
Дивним усе здається.
Температура серця
Вже тридцять три і вісім.

Ти даленієш, Львове.
Де ви, ведмежі лапи?
Вітер несе любові
Свіжий, колючий запах.

Все таке чорно-сіре.
Ліс у тумані. Дивно.
Все, чого понад міру,
Переспівають півні.

Все таке чорно-біле.
Кава перекипає.
Тут уже все змінилось.
Ти ще цього не знаєш.
21.09.11