Друг

Никита Келим
Якщо у тебе настрій зіпсувався
І думаєш, що день прожив ти навмання,
До друга кращого свого звернися,
А він поверне тобі спрагу до життя.

Під час біди підтримає він теплим словом,
Він допоможе піднятися з колін.
А в час війни підставить друг свое плече до твого,
Одразу стане легше з ним.

Друг знає, про що, про кого ти мовчиш,
Він про проблему твою знає, знає, як допомогти.
Друг посміхається, коли ти з посмішкой говориш,
Твій друг - твій брат, не дай йому піти.