Все, що нам треба

Паша Броский
все, що нам треба, – по суті у нас вже є.
головне — не піддатись на вибрики долі смугастої.
бо щастя шанує не тих, хто рано встає —
а тільки лиш тих, хто встає у гарному настрої..

© Паша Броський