Так не вмерла и так не вмре

Виктор Невирковец
Народ споїли та за ніс водили,
А в Європу похмелитись не пустили.
Відтепер радій Європа та стрибай,
Що ми по вітру не пустили і ваш край.
Ваш Болівар так і двох не понесе,
То хоч би спитали: Куди ще вас несе?
Від України далеко Казахстан,
Та щоб нам ближче бути будем Бикостан.
Радій біднота, на сало уповай,
Не пропаде серед бідоти і наш край.



  22.11.2013 р.