Моя молитва

Нина Зозуля
Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi маму залишила,
Пошли ж iй терпiння,Божая мати,
Щоб не перестала мене дожидати.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi дочку залишила,
Дочка одинока,як тополя в полi,
Прошу я для неi щастя i долi.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi сина залишила,
Для нього здоровя прошу я у тебе,
А бiльше нiчого менi не треба.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Мала чоловiка,якого лишила,
Нехай пощастить йому,Божая мати,
I щоб перестав вiн мене плюндрувати.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi ,брата залишила,
Пошли ж йому силу, Божая мати,
Щоб жив вiн в достатку,i мiг заробляти.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi друзiв залишила,
Щастя пошли iм,Божая мати,
Мене щоб вони могли памятати.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi  ворогiв лишила,
Пошли ти iм мудростi,Божая мати,
Щоб свою гординю змогли подолати.

Матiнко Божа,матiнко мила,
Я на Украiнi серце залишила,
Дай менi здоровья i пошли терпiння,
Щоб я повернулась до свого корiння.

ИТАЛИЯ  2005 ГОД.