Не вiрте

Борис Мохонько
             
Не вірте тим, хто обіцяє вам багато
І заробляє словоблуддям у житті,
Хто брудом обливає рідну хату,
Не вірте їм, подумайте на самоті!

Уже роки ми на «Свободі слова»,
Все риємось у брудній білизні,
Говоримо, що не така і мова
І думаємо ми, що всі праві.

Давно вже правда нас обходить,
Мораль і совість не в честі,
Порозуміння люди не находять,
Неначе збожеволіли усі.

Роки тягнули у болото,
І не було в них каяття,
Пора уже нам зрозуміти,
Змінити треба це життя.

Будь патріотом  Батьківщини,
Родину і громаду збережи,
Щоби було порозуміння,
Й щасливо люди зажили.

Нам треба просто зрозуміти,
Куди громадою йдемо.
Політики уміють лиш дурити,
Коли замінимо, тоді  заживимо!

Про це нам треба пам’ятати,
Не допускати помилок.
У владу гідних вибирати,
Тоді і буде у нас толк.