Як подолати самоту?

Владимир Солошенко
Як здолати той біль самоти?
Що так легко спустошує душу.
Свою треба дорогу знайти,
І за щастя боротися мусиш.

Самота — це на плечі тягар,
Наче вічність спливає година.
Прогулятись підіть на бульвар,
З цим стикається кожна людина.

Закохалась? Нарешті твій принц?
Та він змінює грубо порядки,
І шукає для себе цариць —
Від такого тікай без оглядки.

Самоту подолає Любов,
Наше тіло і душу лікує.
Непомітно теплішає кров,
Бо любов навіть час не зруйнує.