путь астронавта

Макин Тоша
ты добрался до края вселенной
где время и пространство
перпендикулярны друг другу

ты погрузился в глубины
бесчисленных планет
достиг дна их океанов
пробурил их недра навылет

но космос
что расплескался в твоих глазах
по-прежнему полон тайн
и неразрешимых загадок

какие астронавты
способны их разгадать

=============================

ти дістався до краю всесвіту
де час і простір
перпендикулярні один одному

ти занурився в глибини
незчисленних планет
досяг дна їх океанів
пробурив їх надра навиліт

але космос
що розплеснувся в твоїх очах
як і раніше сповнений таємниць
і нерозв'язних загадок

які астронавти
здатні їх розгадати