Новий день

Галина Тофан
Сьогодні день минає як хвилина,
Та ми чекаєм нового чогось,
І за хвилину ти вже не дитина,
І кожну мить як учні ми вчимось.

Вчимось кохати і вчимось вмирати,
Вчимося жити, так як не жили,
Вчорашніх помилок не забувати,
Бо де вони там певно були ми.

І кожний рік нас змінює на краще,
І кожен час дарує нових мрій.
Без Бога людям жити звісно важче,
А там де Він на серці лиш спокій.

Ми будем жить, сміятись і радіти -
Бо новий день то Божих рук творінь.
І рік за роком треба з Богом жити -
Бо все минає швидко, ти повір.