Малта Мальта або Ялта

Миша Стан
Колочу малту
А думаю за Ялту (Мальту)
Що я на Чорнім морі
А я весь в ростворі

Малту колочу
На море так хочу
Погріти трохи спину
Аж потекла слина

Бетон кирпіч лопата
Росте для пана хата
Росте на моїм горі
А пан тепер на морі

Піддони гнуться
Мої руки рвуться
Нести ой не легко
До обіда так далеко

Руки в роботі
Пісок у роті
Я часу не гаю
Та все не встигаю

Принеси держи подай
А щоб тобі бодай
Чого нема роствору
Дає мені майстер фору

Вже дев'ята ночі
Лампа ріже в очі
Та спати ще не скоро
Давай колоти роствору

Я Міша Стан
Хочу жити так як пан
Скинути чоботи й рукавиці
Подивитися на молодиці

На одного раба
Аж три прораба
Хочу всіх убити
Як так можна жити

Креслення і плани
Серйозні пани
На себе наділи
Білі каски і бахіли

Кричить майстер
Що рідкий малтер
Забувся я на хвильку
І отримав по затилку

Знаю без охоти
Нема й роботи
Та все про море мрію
Та що я вдію

Автор: Михаил Стан, г. Киев, 15 ноября 2013 г.