Полювання

Александр Вилд
Вже осінь листям шарудить,
Яскраві фарби, як ніколи.
Зібралась дітвора до школи,
Замріялась ясна блакить.

А в лісі вигуки гінців
Вселяють страх у звірину.
І, щоб добути свіжину,
Вдивляюсь пильно у приціл.

Мисливці раді полювати -
По кабану б"ють номера.
Темніє, вечір і "Пора",-
Лісник запрошує до хати.

Потріскує вогонь в печі,
І смажитться картопля з м"ясом.
А на столі горівка з квасом,
А в небі місяць уночі.