Мистика ночи. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Містична ніч.

Я бачила, як янголи літали,
Пів-місяця загородивши диск…
То вітер гнав по небу сиві хмари?
Чиясь душа злетіла – диво з див?

Чиясь душа… Незнана, невідома
Кружляла в феєричному вбранні…
То знак мені? Чи місячні фантоми
Якийсь ліхтар кидає на стіні?

На небі – хмари, хмари,
                зорь не бачу,
Примарне сяйво лиш іде згори…

То янголи.
               Душа незримо плаче…
Та у сльозах солоних
               не згорить…