Ватандин къван

Шахмардан Арран
Ярдин гафар

       ширин хьайтlан,

Заз дидедин

       ван хъсан я!

Гъурбат гьикьван

           иер хьайтlан,

Заз ватандин

       къван хъсан я!
 2
19:46
Агалдармир душмандихъ къван,

Чи бубайрин гел алама.

Шагьид-тарих, чlехи Алпан,

Чи дидейрин шел алама.

Адан рекьел эцигай чан,

Шарвилидин хьел алама.

Ярдин гафар ширин хьайтlан,

Заз дидедин ван масан я!

Хьурай кьуд пад лап гуьлуьстан,

Заз ватандин КЪВАН хъсан я!