Туган авылым

Ваннур Рахматуллин
Туган авылым ускэн жирем
Биек матур тауларын.
Синдэ генэ ямле утэ
Жэйнен матур айлары.

Эй---авылым Сабанчинам!
Синдэй гузэл. жир юктыр
Читкэ киткэннэрдэ кайта
Сагынып туган йортын.

Кышлар житсэ. ишелеп килэ
Бураннары-— карлары.
Жэе житкэч жилэккэ бай
Кирэмэт---таулары.

Май---2013ел.