Лучик на ладошке

Людмила Рубина
Автор фото "Terra Incognita" Неділько Володимир (vovik_60)
/Хмари, квіти та інші тварини... : )/

Лучик на ладошке.
Свет за облаками.
Не видать дорожки.
Травы под ногами.
Осень полыхает
Пламенным закатом.
Вечер догорает
Сокровенным златом.

12.11.2013