Кыюлык нигэ кирэк!

Ваннур Рахматуллин
Кыюлык нигэ кирэк сон!
Без татар баласына?
Уз телендэ ЭТИ--ЭНИ диеп
Эйтергэ АТА-— АНАСЫНА!...

Кыюлык тагын нигэ кирэк---
Уткэнне белу очен,
Кайда гына йорсэндэ
Уз Жирем дию очен!...

Кыюлык Сина бик кирэк бит!
Мен мэртэбэ кимендэ:
Йору очен Хужа булып
АТА---БАБАН жирендэ.