Буген бит Изге Жомга кон!!!

Ваннур Рахматуллин
Ин--ин Саваплы кон Жомга булса,
Намаз уку ин Савапы гэмэл.
Иманынны нык тот,Намаз очен
Тап вакыт, тап син бер эмэл.

Жэннэт ишеклэрен ачар очен
Намаз уку--ин хэерле гэмэл,
Иртэгэ дэ, иртэгэ диеп сузма
Янэшэндэ генэ бит йори
ЭЖЭЛ !
2 0 1 3 ел.