Мин узгэрдем...

Ваннур Рахматуллин
Эй---Мин элекеге тугел инде,
Омет итмим булмас могжизалар
Чынлап узгэрдем шул,
Кайтмас кире уткэн хыяллар.

Элеккечэ котмим очрашулар
Уйламим да, уткэнен сагынып.
Уз доньяма кайттым,
Уз доньяма!
Уткэн юлларыма сарылып...

Кузлэремнэн кайнар яшьлэр тама икэн
Син,— мине бэхетсез диеп уйлама.
Сою бэхет ул-— соелу лэззэт жаным!
Момкин булмаганны СОРАМА !?!.

Август-— 2013 ел.