***

Ваннур Рахматуллин
Югары кутэреп атла син башкаенны,
Ачы жиллэр каршы иссэдэ,
Дусларына елмаеп эндэш син,
Йорэгенне ачы хэсрэт киссэ дэ.

Серлэренне ачма син ятларга,
Мин бит--синен якын дустын, дисэ дэ,
Э бит, чын дуслар яннарында була,
Нинди генэ авыр кайгы килсэдэ.

Бу тормышта минем бик куп дуслар булды,
Авыр чакларымда ерак йоруче,
Минем шатлыкларыма соенмэгэн,
Эчтэн генэ миннэн колуче.

Тормышымда авырлыклар булып,
Уз кочемэ узем генэ таяндым,
Йорэк озгеч, ачы жиллэр каршы искэндэдэ,
Бер--бер вакыт, бэхет килеренэ ышандым !!!

Бэхет ул сэлэмэтлек, 14 сентябрь 2013 ел