***

Ваннур Рахматуллин
Кочле кеше генэ, гафу итэ белэ,
Синнэн гафу утенмэсэлэрдэ, Син гафу ит !
Рэнжемэ Син, эгэр рэнжетсэлэр дэ,
Ачу саклап яшэулэре бигрэк тэ авыр бит.

Синен якка таш аталар икэн,
Борылып елмай, Син карап йозенэ !
Якты йозен, жылы сузен Синен,
Бэлкем утеп керер анын кунеленэ.

Уйланырга аны мэжбур итэр,
Чын кончелек нидэ булуын...
Ягымлы сузен жан азыгы булып,
Яхшылыкнын жирдэ калмавын.

Авыр сузлэр эйтеп озешмэ Син!
Эйткэн хэрбер сузгэ бар бит ул жавап.
Уйнап эйткэндэ дэ, уйлап эйт Син,
Ачу саклау, бит ул, узе Зур газап !!!

18--09--2013ел.