Юксыну-Сагыну

Ваннур Рахматуллин
Дустым! Синен назлы монсу кузлэреннэн
Мина карата чиксез жылы сизелэ.
Ай--кояшнын нурын тинли алмыйм
Синен назлы елмаюлы йозенэ.

Козге жил--янгыр да киртэ булмас,
Синен янга барып житэргэ.
Юк--юк, сине курми тузэ алмам,
Очрашуны кичектерэ алмам иртэгэ.

Син бит минем очен бэхет чыганагым,
Утеп керден йорэк туремэ.
Син,кунелдэ хэрчак, хэр мизгелдэ,
Оныта алмам кебек гомергэ.

Сагындым Синен назлы карашынны,
Елмаюлы, ягымлы тавышынны.
Хэмдэ, сойкемле куэлэренне,
Хэттэ сагындым, тын алышынны.

01.11.2013ел.