Козге монсу кичлэр

Ваннур Рахматуллин
—------------------------------
Куз ачмаслык карангы кич,козге тынлык,
Козге монсу жил, битне назлый.
Менэ тагын бер тон синсез утте
Э бит кунел, бары тик сине барлый.

Барласамда уткэннэрне мин
Мин уткэнне анлый алмыйм.
Ник кирэк сон уткэннэрне барлау,
Уткэннэрнен бит кирэге калмый.

Уз--уземэ жавап таба алмый
Талам татлы йокыга.
Козге кичнен монсулыгы
Тынгы бирми генэ бит йокыма.

08.11.2013ел