Ти занадто глибоко в мен...

Инна Дудник
Ти занадто глибоко в мені –
В самому серці, аж на дні.
Тебе не вивести уколами болючими,
Таблетками чи ін’єкціями штучними.

Сидиш глибоко і  нікуди не йдеш,
На тебе не діють ніякі ліки,
Я розумію – нічого вже не повернеш,
Але попрошу - можеш не так сильно боліти?