Хто ж я?

Любовь Николаевна Сушко
На мовах двох віршІ складаю...
То хто ж я є? Сама не знаю...
   Російсько-мовна українка,
   З села, під назвою Ільїнка?
Чи українська росіянка?
З Донбасу, звісно... Ще й селянка...
   Зросла між річечок прозорих,
   Де береги стрімкі, як гори...
Національності Донбасу
Аби злічити, навіть часу
   Мабуть не вистачить, гадаю...
   То ж кров чия в мені- не знаю!
В дитинстві суржик лише й чула,
Його і досі не забула
   М'яку говірку... Рідний краю,
   То що, тепер забути маю?
А доля доста жартувала
З моїми предками - співала
   На різних мовах колискові...
   То як одній віддати мові
Всю шану лише - незбагнено...
Бо рідні мови ДВІ у мене!
    2012г.