Осiннi митi

Петр Коваль
Грайливий шквал, і листя
Летіло вверх у небо млисте.
А тут ще й сонце в хмар розрив
Сяйнуло так розмашисто-іскристо...
Ці миті бачив, відчував, прожив,
Зафіксував, а передати не зумів.