Кохання смак

Тамара Романова
Твої цілунки… на моїх вустах
І щічки знов мої палають…
Тремтить так сильно у грудях,
А очі в пристрасті засяють…

Твої долоні…та п'янкі вуста…
Торкаюсь рідного обличчя.
Струмочків ніжних відчуття…
Залишить в пам'яті навічно.

Втрачають сенс усі слова,
Про все говорять наші очі.
Бажання, сильні почуття
П'янять тим солодом всі ночі.

Твої цілунки на моїх вустах.
Тепло та ніжність на долоні,
Бажання більшого нема,
торкнутись знов до скроні.
 
Кохання смак до забуття.