Мабуть простiше

Нестор Иванович
В це важко повірити.
Мабуть простіше
Переконати себе в тому,
Що земля - кругла.
Або в тому,
Що Ленін - живіший за всіх живих
І крутіше Че Гевари.
Простіше просто напитися в дим.
Ти вже не помреш
Старим.
Тому що пішов
Молодим.