Гъурбат

Владик Батманов
Минетзава за,АЛЛАГЬ,ваз,
Гъурбат такуй лугьуз заз.
Ватан лугьуз жедач патаз,
Жуван муг Заз гьам Ватан я.

Гъурбатда дар жеда рик'из.
Къайи ядни цlyь жез мециз
Кьуьзуь жеда,вАЛЛАГЬ,течиз
Гъурбатда гьава залан я.

Жуван Ватанда я зун шад,
Гъурбатдин заз такурай дад.
Акуртla зи рикl жеда кьве пад,
ВАЛЛАГЬ,гъурбат заз дакlaн я.

"Билбил" ктабдай