Ноги Христа

Владимир Кодебский
      Ноги Христа

Ноги Христа, ноги Ісуса
Пішки крокують в село.
А ні машин, а ні то буса
Ще в ті роки не було.

Приспів:
Пильна далека дорога
По Галілейських містах…
Проповідь Господа Бога
Лине донині в віках.

Ми у житті також рішились
З Господом нашим іти,
Та, от, нажаль, швидко втомились
Хрест на Голгофу нести.

Дехто упав, дехто кульгає,
Дехто надрізав хреста.
Спека, жара всіх допікає,
Та ще далека мета.

Тяжко іти, та християни
Зло переможуть і гріх,
Слави вінець, слово пошани
В небі чекають усіх.
                * * *