Уклiн тобi, мамо!

Натта Ли
Уклін тобі, мамо, за щастя й дитинство,
Ти вишила долю мені рушником.
Спасибі за те, що душа моя чиста,
За те, що життя стало в мрію вікном.

Ти щастя моє, наче пісню, співала,
Як зірка, вказала дорогу мені.
Лебідкою сивою, мамо, ти стала,
Але твої очі для мене одні.

Хай тіні хвороби тебе обминають,
Хай зіронька щастя в долоні впаде,
Хай кожна людина завжди поважає
Найкращу на світі матусю – тебе.