Стежинка

Игорь Голомозый Украина
Чутно діток голосочки
Наче срібляні дзвіночки.
Весело, там дитсадок –
Гірка, гойдалка, пісок.

Онде наша Аллочка,
У неї є скакалочка.
Оксанка й Тарасик
Гуляють у «класик».

Олі весело й Даринці,
Бо стрибають на ризинці.
У піску Валера, Толя,
Ліпить пасочки Микола.

В дитсадку хороші друзі,
Дітки там немов у лузі.
Мов би лісова картинка,
До якої йде стежинка.

Дитсадок «Стежинка» зветься,
В нім усім добре живеться.
В дитсадку слухняні діти,
Будуть жити і радіти.
*****